Met een groep professionele yogadocenten biedt YBTS workshops aan in verschillende yogastijlen. Het aanbod is voor iedereen toegankelijk, bevat elementen van inspanning en ontspanning en geeft natuurlijk heel veel plezier. Om alle deelnemers voldoende aandacht te kunnen geven zijn er minimaal 2 docenten bij groepen van 12 personen of meer. Bij gunstig weer worden de lessen op het strand verzorgd. Als de weersomstandigheden dit niet toelaten zijn er aangename en verwarmde yogaruimtes in Vlissingen of Middelburg om workshops binnen te verzorgen.

Broga

Broga is een yogales voor mannen. Sterk, energiek en uitdagend. Mannen zoeken graag de uitdaging in yogabewegingen op, daarom ligt bij broga de focus op kracht en energie. Mannen hebben kortere hamstrings, het zwaartepunt ligt bij mannen bij de schouders en zijn daardoor beter in oefeningen waarbij de armen worden gebruikt. Broga houdt rekening met het mannelijk lichaam en combineert yogahoudingen om de core te versterken. Deze yogavorm is een prima alternatief voor het 'traditionele' rondje cardio en krachttraining, een vorm van yoga waarbij het afzien is om het lichaam soepel en sterk te maken.

Acro yoga

Acro yoga is een combinatie van yoga, acrobatiek en Thaise massage. Samen help je elkaar in de houding en zorg je voor een ultieme stretch van de spieren. Het is een kwestie van vertrouwen, jezelf overgeven en communiceren. Het is een win-winsituatie, je hebt plezier met je partner en je krijgt nog een massage ook!

Andere workshops:

Heb je iets in gedachte dat niet in de lijst voorkomt? Neem dan contact op met Jessica.

Home
Contact
Docenten
Workshops
Locaties
Lessen